Hevoset

 

 

Tallin hevoset:


Ponnen Piirto

Pimu on 16-vuotias suomenhevostamma. Se on melko reipas mutta tasainen ratsu. Koulutustaso HeB. Pimu varsoi 21.5.2016 reippaan orivarsan Kajander oriista R.T. Kajaus.

Pimu Pimu ja Riikka Pimu


Kajatar

Kajatar on Vieskerin Vanjan tumma tammavarsa, jonka isä on R.T. Kajaus. Se on rohkea ja sosiaalinen nuori neiti, joka hyppää erittäin innokkasti kujassa ja osaa jo juoksutuksen ja on aloittanut tutustumisen ratsun alkeisiin pitämällä ihmisen painoa selässään.Kajander

Upi on kaksivuotiaaksi kääntynyt Pimun varsa ja samalla Ärväleen puoliveli samasta isästä R.T. Kajaus. Se on kiltti ja reipas orivarsa, joka viettää leppoisaa nuoren miehen elämää ja on aloittanut eskariopinnot. Se ulkoilee ystävänsä Henun kanssa päivät.


Le Chiffre
Henu on Upin seuralaiseksi tullut vuonna 2010 syntynyt pieni shetlanninponiruuna. Se on tallin maskotti, joka kuitenkin kertoo Upille, miten täällä kuuluu käyttäytyä.

   


Flow Kortenbos

Flow on 2010 syntynyt KWPN-estetamma, joka on hypännyt kansallisia nuorten hevosten luokkia. Se on kiltti ja rehellinen, mutta samalla herkkä oman arvonsa tunteva neiti.


Kuvat: Hanna Heinonen

 Veka ehti saavuttaa reilun 13 vuoden iän, kun sen vointi heikkeni yllättäen ja jouduimme hyvästelemään sen 1.12.2017 aamulla. Vielä edellisenä iltana se oli tapansa mukaan auttamassa iltatallissa.


Tallilla voit myös tavata
Sputnik ja Kosmos-kissat.

Sputnik pentuna


In Memoriam 1999-2015

Vieskerin Vanja
Vanja on sympaattinen suomenhevostamma, joka on kilpaillut kansallisella tasolla esteitä. Koulutustaso HeA. Se varsoi vuonna 2015 tammavarsan Kajatar.


Vanja ja Riikka estekisoissa 2011  

 

In Memoriam 2002-2015

Banita
Bondi on kirjava iso ruuna, joka koostaan huolimatta on luonteeltaan lempeä ja tasainen ratsastaa. Koulutustaso HeA.

Bondi  

 

In Memoriam 1997-2012

Fireheart
Börje on Suomessa vuonna 1997 syntynyt ruuna, joka on isänsä Kirpun tapaan hyvin sosiaalinen ja seurallinen. Se on kuitenkin isäänsä selvästi herkempi. Börje on kilpaillut aluetasolla koulua. Koulutustaso vahva HeA.

Fireheart Fireheart ja Riikka

 

In memoriam 1992-2014

Keeper
Kirppu on nuorempana kilpaillut kansallista kenttää sekä esteitä ja aluetasolla koulua. Se on tallin hurmuri ja monen suosikki mahtavan sosiaalisen luonteensa takia. Koulutustaso VaB. Kirppu nauttii nykyisin leppoisista eläkepäivistä.

 
   
       


Lehtolan Ratsutalli
Lehtola 173, 11120 Riihimäki